Hindbær snitter
ingredienser :
300g mel
200g blødt smør
100g flormelis
3 spsk vand
1 æg
lidt salt
til fyld
hindbærmarmelade 200g
til pynt
varmt vand 5 spsk og 60g flormelis til glassur
tivoli krummer
Bland alt (bortset fra hindbærmarmeladen) til en dej og lad den hvile i køleskabet 1 time
fordel dejen ud i en stor firkant skær den midt over og på den ene side ligger du marmeladen og den anden oven på,
sæt i ovnen 180 grader 20 minutter husk at prikke med en gaffel til luft,
når den er bagt færdig skal du klappe lidt på den så luften kommer ud og den ikke har en høj bule,skær derefter alle kanterne rundt om hele kagen så man ikke kan se tegn fra gafflen, når kagen er kold,så tag du i en lille skål 5 spsk varmt vand og 30 g flormelis rør rundt, hæld glassuren over kagen og hjælp til med en spaddel, derefter drysser du tivoli krummer over glassuren ;o) så er den klar efter du har skært kagen i flere små firkantede stykker.